Najnovšie recenzie zo sekcie Nočné stolíky
- Dodaný tovar sa úplne nezhodoval s obrázkom zverejneným na stranke, madlá na zásuvkách boli menšie a po montáži skrutiek vznikli na madlach vypukliny
- rýchla montáž
- miestami komplikovaná montáž koľajníc šuflíka danými skrutkami
Do jednej hodiny som to mal skompletizované
Veľmi pekný dizajn
- kvalita
- Tovar prišiel v bezchybnom stave a je rýchlo zmontovatelny
Manžel je manuálne zručný - napriek tomu bol preňho montážny návod nezrozumiteľný. Vyjadril sa, že pri poľských výrobkoch je zrozumiteľnejší.
- Spokojná
Vyhoda tohoto produktu je ze stoliky prisli zmontovane, takze ziadne skladanie.
- Rozkošný očný stolík
- Lacny,pekny....
Navod na montaz by ohol bytaj s nejakymi mierami pre nepredvrtane casti ( listy na supliky).
- Masív nie drevotriesky
- Vyhovuje mi veľkosť
- ladí s celkovým štýlom ostatného zariadenia v dome
- žiadna
Dobrá kvalita
Vybral si ho syn a je velmi spokojny
Zial,objednany tovar zase nedorucili v termine,ktory mi telefonicky oznamili. Podobne to bolo aj v pripade komody, ktora prisla az po mojej urgencii.Takze k hodnoteniu tovaru sa vyjadrit nemozem, no k sluzbe zakaznikom ano. Nie som spokojna, pretoze po telefonickom oznameni, ze tovar pride vo stvrtok, som cely den cakala kuriera a tovar neprisiel. Takze -hodnotenie, po dvoch negativnych skusenostiach s omeskanim dodavky tovaru , vobecnie som spokojna.
- veľká spokojnosť ako aj na obrázku splna svoj účel.
Produkt som sa vyberala na základe ceny a dizajnu . Materiál a prevedenie z výroby zodpovedá týmto kritériám. Pri spracovaní / možno manipulácii pri balení / by som venovala pozornosť ostrým hranám jednotlivých dielov ...na 1 zo zásuviek nočného stolíka bol ľahko odretý roh vo veľkosti asi 3x3 mm . Ináč spokojnosť , je to presne to , čo som očakávala .
- Pekný , jednoduchý , elegantný
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »