Najnovšie recenzie zo sekcie Nočné stolíky

Kondela - Modestus - SN

Overený zákazník drevona.sk Overený zákazník

Pridané: 23. novembra 2020

Zakúpený v drevona.sk

Odporúča produkt
  • vypadajú pekne, kvalita prevedenia dostatočná

Pridané: 20. novembra 2020

• praktický

nočný stolík SN 105

nočný stolík SN 105

Pridané: 10. novembra 2020

• OK.

Pridané: 10. novembra 2020

Odporúča produkt
  • všetko v poriadku, rýchli dovoz
MOB ASM Vicky

MOB ASM Vicky

Pridané: 9. novembra 2020

Neodporúča produkt

Tú kvalitu dostať za nižšiu cenu

Idea TOPAZIO

Idea TOPAZIO

Registrovaný používateľ Registrovaný používateľ

Pridané: 4. novembra 2020

Neodporúča produkt
  • pekný dizajn (na fotkách)
  • nepresný návod (v portugalčine)
  • lacná výroba a tomu zodpovedajúci konečný vzhľad a funkčnosť
  • dováža sa cez pol sveta, čo zrejme zdvíha cenu, ktorá potom nezodpovedá kvalite

Cez internet sme kúpili niekoľko kusov nábytku Topazio. Kúpa prebehla štandardne, dodacia doba krátka - spokojnosť. Keď som ho začal skladať, niekoľko dní sme mali veľkú dilemu, či ho vrátiť - nakoniec sme ho nevrátili, ale len kvôli pomerne vysokým nákladom na dopravu (veľa kusov = veľká hmotnosť), plus nemali sme istotu, koľko by predajca odrátal za drobné nedostatky, ktoré na ňom pri skladaní vznikli, takže za tie peniaze nám to nestálo a povedali sme si "zvykneme si". To, že návody nie sú úplne stopercentné (a pár viet, ktoré obsahujú, je v portugalčine), je len detail. Vlastný preklad cez Google, nesprávne nakreslené diery a nekonzistentne číselne označené diely akurát človeka zdržia, ale to je všetko. Ale pri skladaní natrafíte na množstvo detailov, ktoré kazia celkový dojem z nábytku. Úplne najhoršie sú lišty na vysúvanie zásuviek - sú tak lacno a šlendriánsky vyrobené, že na ľahších kusoch, napríklad nočných stolíkoch, sa na konci pohybu pri otváraní/zatváraní a tiež v polovici dráhy pohybu začne posúvať celý stolík, lebo lišty jednoducho zadrhávajú (skúšal som premazať, nepomohlo). Navyše sú neskutočne hlučné, ako vlak na koľajniciach. Riešenie - museli sme kúpiť iné lišty. Čelné dosky zásuviek sú vyrobené malé oproti otvoru, do ktorého sa zasúvajú, a diery na bočné lišty nie sú predvŕtané úplne presne - takže okolo zásuviek sú zbytočne veľké medzery, ktoré sú niekde menšie, niekde väčšie, niekde rovné, niekde krivé... a vidíte cez ne aj bočné lišty. Ak ich chcete mať ako-tak rovné a rovnomerne rozdelené, musíte premeriavať, prevŕtavať, opravovať... Drážka na dno zásuvky je príliš široká, takže ak nechcete mať po celom obvode šuflíka medzeru, do ktorej by vám mohli zapadnúť drobučké predmety, musíte dno vypodložiť (špáradlá sú ideálne). V dreve sú sem-tam praskliny, ktoré nie sú dokonale zatreté farbou. Pánty na dvere skrine celkom fungujú, ale z 8 kusov sa jeden nedal zatvoriť - zle vylisovaný, musel som ho dotvarovať kliešťami. Dolná lišta na skrini v strede viditeľne prevísa, a horná doska tiež - keď na skriňu postavíte nadstavec, na bokoch dosadá na skriňu a v strede je medzera. A to už pri prázdnej, nezaťaženej skrini. To, že dvere na skrini a nadstavci sú nakoniec nakrivo a nie je možné ich presne nastaviť, ma už nijako neprekvapilo. Podľa cien a v popise viackrát spomenutého slova "masívne drevo" má človek dojem, že kupuje kvalitu, ale nedajte sa pomýliť. Nábytok sa vyrába v Brazílii, kde sa v maloobchode predáva cca za polovičné ceny - čiže sa vyrába možno za štvrtinu toho, čo zaň na Slovensku zaplatíte. A tomu úplne zodpovedá jeho kvalita. Treba uznať, že nápad je dobrý, nábytok má pekný dizajn, ale v praxi - radšej sa naň pozerať z väčšej diaľky, aby ste nevideli všetky tie nedokonalosti. (A nie, nie je to prvý nábytok, ktorý som v živote skladal.)

Renar - Naka 1S

Renar - Naka 1S

Overený zákazník nabbi Overený zákazník

Pridané: 2. novembra 2020

Zakúpený v nabbi

Odporúča produkt

Demont, treba sa s tým trochu pohrať, celkom zábavka.

Kondela GINO

Kondela GINO

Overený zákazník nabbi Henrich Koban

Pridané: 1. novembra 2020

Zakúpený v nabbi

Neodporúča produkt
  • je to vyrobené z papiera a spojovacie šrobi nevhodné

Pridané: 30. októbra 2020

Odporúča produkt

Som veľmi spokojná, tovar je presne taký ako na obrázku ;) možem len odporúčať

Nočný stolík GARBO

Nočný stolík GARBO

Pridané: 27. októbra 2020

Neodporúča produkt
  • hrany stolíka sú ostré
  • výzerá tak lacno

MOB - Alberta

MOB - Alberta

Pridané: 17. októbra 2020

Neodporúča produkt

Tovar sa tu predáva ako 'nový', ale skutočnosťou je, že niektoré diely (čelné dosky nábytku) sa predávajú poškodené, dokonca očividne opravované výrobcom (napr. hlboké škrabance boli pretreté farbou). Mám pocit, že ide o nejaký druhotriedny tovar, ktorý prešiel výberom a ten s vadami tu predávajú ako nový.

Kondela ADORE

Kondela ADORE

Pridané: 16. októbra 2020

Odporúča produkt
  • Veľmi kvalitne spracovaný stolík.

Odporúča produkt
  • kvalita, dobrá cena, pekný kúsok

Kvalita dobra vyhovujuca

Odporúča produkt

Prakticky ale pekny nocny stolik

• Jednoduchý a praktický, odporúčam

RENAR Markos

RENAR Markos

Pridané: 13. októbra 2020

Neodporúča produkt

Po skúsenosti s poštou sme ho nezmontovali, keďže reklamu jeme posteľ

Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25