Najnovšie recenzie zo sekcie Nočné stolíky
Signal CL3
Pridané: 14. novembra 2024
(naposledy upravené 14. novembra 2024)
Zakúpený v SG-nabytok
- dlhé čakanie za produktom
- a je oveľa menšia ako v pipise
čo sa týka kuriéra ,bola som spokojná . Aale co sa týka asistentky po telefóne bola to neprijemná pani. Tak sa z klientmi nekomunikuje , tovar mi doniesli po mesiaci , aj to mi prišiel presne na všetkých svätých samozrejme že som nebola doma. Tato mi volala pani drzo pani asistentka až Čiech prečo som si neprevzala balík tak som jej vysvetlila kedy a v akom čase mi ho kuriér doručil či si to uvedomuje a že nechcel počkať ani 5 min. Taka bola drza že mi drzo začala rozprávať či ho chcem alebo nie...a potom drzo zložila.
pekná práca
- Komplikovaná montáž. Nutný špecialista
- kvalitný výrobok
Splna moje požadavky.
Miniatúrny stolíček. Veľmi nevyhovujúce rozmery aj materiál.
potrebovala som skrinku v týchto rozmeroch a ponúkal ju iba váš obchod, úplne mi vyhovuje prevedenie aj kvalita
- kvalitne vyrobené produkty, spĺňajú našu predstavu a potrebu
- zatiaľ nezpozorované nevýhody alebo nedostatok
Odporúčame obchod zrealizovať, splní Vaše predstavy.
ZahradnyNabytok Eloise 54x39x28 cm
Pridané: 12. júla 2024
(naposledy upravené 7. augusta 2024)
Zakúpený v ZahradnyNabytok.org
Produkt pekne vyzera dobra kvalita aj montaz
- Veľmi praktické vysoká kvalita
Bez vás super
Produkt spĺňa moje potreby...
- Ladí k posteli Dolly
- Má šuflík aj poličku
- k produktu boli dodané o 2 kusy menej upevňovacích kruhových skrutiek, musel som ich pohľadať vo svojich zásobách, drevené kolíky sú tenké a krátke, teda neplnia spojovací účinok, predná spodná časť (doska) bola ,,dobitá,, na jednom konci (ako keby kladivom)
- bez úchytiek
- stabilné a pevné
- pre niekoho nevýhoda, ale vrchný šuflík sa otvára zo spodnej strany a spodný z vrchnej - má to dizajnový význam, čo chápem
- pre niekoho výhoda, ale vrchný šuflík sa otvára zo spodnej strany a spodný z vrchnej - má to dizajnový význam, čo chápem
- na úplne dovretie šuflíka je potrebná väčšia sila, čo vzhľadom na hmotnosť stolíka niekedy spôsobuje jeho posunutie
Po zaslaní iného produktu, bola riešená reklamácia. Po uznaní si chyby, bol tovar promptne vymenený za pôvodné objednaný a zaplatený Pre mňa má vyhovujúce rozmery k posteli a ladí s farbou nábytku. Nákup u danej firmy odporúčam.
- Ešte len som otvorila prvú krabicu a celá jedna polica od zaschnuteho lepidla
- krasny dizajn a farba
- nastavitelna dlzka noh
- rozmery
- Výhodná cena
Ok
- super
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »